Bara elektriker får arbeta med elektricitet

Att arbeta med elektricitet är något som kan vara mycket farligt om man inte vet precis vad det är man gör. Gör man inte det kan det resultera i stötar och liknande, något som i värsta fall kan sluta med döden. Det kan även sluta resultera i brand och andra materiella skador.

Just därför ska du alltid vända dig till en elektriker när det kommer till elektricitet. En elektriker har nämligen full koll på de bestämmelser och regler som behöver följas enligt lag och på vad som krävs för att arbetet ska kunna utföras på ett säkert och effektivt sätt. Detta är åtminstone fallet så länge det rör sig om seriösa elektriker vilket samtliga våra är. Tveka därför inte på att vända dig till oss om du behöver hjälp med din elektricitet.

Vi är auktoriserade av Elsäkerhetsverket

Samtliga våra elektriker har auktorisation som elinstallatörer från Elsäkerhetsverket. Det är ett kvitto på att de både har den utbildning och praktiska erfarenhet som krävs för att få arbeta som elinstallatörer. När du vänder dig till oss för hjälp med någon typ av elektrisk installation, eller vilken typ av elarbete som helst för den delen, kan du därför alltid känna dig helt trygg i det faktum att vi och vår elektriker har full koll på vad vi sysslar med.


Vi är baserade i Arlandastad

Vi har vårt kontor i Arlandastad. Självklart betyder inte det att du också måste vara baserad just här för att kunna anlita oss, utan vi finns tillgängliga för att hjälpa dig oavsett vilken del av Stockholmsområdet du håller till i. Hör därför av dig till oss om du är intresserad av våra tjänster var i Stockholm med omnejd som du än är baserad någonstans.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify